Hjertedyr Smaydyrkrematorium AS
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Kremering

 

Kremering av dyr - hund, katt, kanin, hamster, fugl andre smådyr

Alle som er glade i og har dyr, vil oppleve en sorg den dagen de må ta farvel.

Midt i denne sorgen må du ta stilling til om du ønsker asken tilbake fra ditt kjæledyr. Ønskes asken tilbake, må det også tas stilling til om den skal graves ned eller oppbevares. 

Gjennom kremering får du som eier mulighet til å ta vare på ditt Hjertedyr i form av gode minner. Hos oss kommer Hjertedyr i alle størrelser, form og farger. 

Enten du vil ta kjæledyret direkte til oss eller til veterinærklinikk, må du bestemme deg for hvilken type kremering som er riktig for deg.

 

Separat kremering

Ved separat kremering vil vi kun kremere ditt dyr, helt adskilt fra andre dyr. Du vil kunne få asken tilbake i en valgt urne eller i et askesmykke.

 

Felles kremering

Ditt dyr vil bli kremert sammen med andre dyr. Man får ikke  aske i retur. Dette  leveres til et  deponi godkjent av Mattilsynet. 

Vi får ofte spørsmål fra folk som ønsker felles kremering, om å få noe av asken tilbake. Det er tatt en etisk beslutning om at dette ikke gjøres, da vi ikke kan stå inne for å levere ut asken fra et annet kjæledyr en din egen. Det må i disse tilfellene velges separat kremering. 

 

Merking

Alle våre samarbeidspartnere får utlevert  taggs med et unikt nummer som settes på dyret.  Denne følger dyret gjennom hele prosessen og blir utlevert til deg, sammen med asken.   

Ved direkte levering av hjertedyr til oss vil du også få utlevert tagg.

-Dette er vår sikkerehet og din trygghet

 

Trykk ENTER for å søke